40% kadry pracowniczej jednej z najszybciej rozwijających się polskich firm produkujących alternatywy mięsa stanowią kobiety. Mogą one liczyć na równość płac, bezpieczeństwo powrotu do pracy po urlopie macierzyńskim i równe szanse rozwoju.
Odważ się być bez!
Blog kategorie
40% kadry pracowniczej jednej z najszybciej rozwijających się polskich firm produkujących alternatywy mięsa stanowią kobiety. Mogą one liczyć na równość płac, bezpieczeństwo powrotu do pracy po urlopie macierzyńskim i równe szanse rozwoju.
Bezmięsna Szynka Czosnkowa, Bezmięsne Kiełbaski Białe oraz Bezmięsny Boczek otrzymały od Loży Ekspertów maksymalne noty, dlatego też przyznano im certyfikaty jakości produktu „Doceń polskie” oraz tytuły TOP PRODUKT.
Produkcja mięsa jest olbrzymim obciążeniem dla środowiska naturalnego. Wykorzystanie surowców czy emisja gazów cieplarnianych to tylko część problemu. Dowiedz się więcej w tej serii artykułów.
Giganci przemysłu spożywczego dostrzegli konieczność dopasowania się do olbrzymiego zapotrzebowania na bezmięsne mięsa. Poznaj nasze zdanie na ten temat!