Opis
Po co się ograniczać? Teraz Bezmięsne Chorizo kupisz w opakowaniu 1 kg! Możesz je wrzucić na pizzę, jeść na kanapkach czy dzielić się nim z przyjaciółmi!
Wyjątkowy, pełen aromatu smak (charakterystyczny dla kiełbaski chorizo) sprawia, że nasze Bezmięsne Chorizo to wyśmienity składnik tapas oraz dań na ciepło! Na mieście mówią o nim: prawdziwy łamacz serc, a jego gorący temperament urozmaici każdą pizzę i makaron.
Bezmięsne Chorizo świetnie odnajdzie się zarówno na kanapce, jak i na pizzy! Sprawdzi się jako przekąska podczas wieczoru ze znajomymi, czy składnik paelli. Jeśli chcesz, możesz je także grillować, smażyć, piec lub dusić. Jak wszystkie Bezmięsa, możesz je zamrozić.
Roślinny zamiennik kiełbasy chorizo w plastrach. Produkt roślinny na bazie białka pszennego i grochowego. Składniki: woda, białka roślinne (pszenne 22%, grochowe 10%), olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), błonniki (bambusowy, grochowy, babki jajowatej), płatki drożdżowe nieaktywne, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), ocet jabłkowy, przyprawy, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, dekstroza, maltodekstryna, barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza. Może zawierać sezam, gorczycę i seler.
Produkty przyjadą do Ciebie z kilkumiesięcznym terminem ważności. Jednak jakby nie udało Ci się ich zjeść w całości, to nic się nie martw - można je mrozić, a po rozmrożeniu są równie pyszne, jak przed. Pamiętaj, że nie dodajemy do naszych produktów konserwantów, dlatego tuż po otwarciu należy je zjeść jak najszybciej, czyli w ciągu 1-2 dni.
Niestety nie ma możliwości zmiany terminu dostawy ani zawartości paczki. Mamy nadzieję, że jej smak zrekompensuje Ci czas oczekiwania.
Zdjęcia przedstawiają propozycję podania produktów. Niemniej wierzymy, że Twoje potrawy będą z nimi wyglądały jeszcze lepiej.
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna | 1018 kJ / 243 kcal |
Tłuszcz | 9,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,1 g |
Błonnik | 4,8 g |