Odważ się być Bez... na talerzu!
Podsumowanie roku 2021!
Podsumowanie roku 2021!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To był rok pełen wyzwań! Rok pełen nadgodzin i wielu zjedzonych paczek Bezmięsnego Salami! Prototypów, rekrutacji, świętowania i wzruszeń! To dzięki Wam możemy zaliczyć go do udanych! Najlepszym jego podsumowaniem jest półtora minutowy filmik, którym (cudem) udało nam się zmieścić (prawie) wszystkie wydarzenia 2021 roku!

 

 

Dziękujemy, że jesteście i każdego dnia napędzacie nas do tego, by Bezmięsny był jeszcze lepszy! 

Ciężko było nam zdecydować co było naszym największym sukcesem w 2021 roku, dlatego postanowiliśmy o to spytać  osób w poszczególnych działach Bezmięsnego. Chcieliśmy podzielić się z Wami jednym dużym sukcesem… ale niestety (albo stety) okazało się, że każdy widzi je inaczej! Poniżej możecie sprawdzić, co nam z tego wyszło! 

Aga / Export: od kwietnia w Bezmięsnym współtworzę dział eksportu, mam dużą satysfakcję z otwierania nowych rynków i cieszy coraz większa popularność naszych produktów w Szwecji, Słowenii, Czechach i na Łotwie.

Weronika / Marketing: jednym z największych sukcesów było odpalenie grupy CBŚ - Czułe Bezmięsne Świry, która już ma ponad 1000 członków! Na wyróżnienie zasługuje też akcja z okazji Dnia Bez Mięsa przeprowadzona w marcu z Sercem Miasta. 

Asia / Export: jestem zadowolona, że udało mi się nawiązać współpracę z największym polskim hurtownikiem na ternie UK!

Ania / Marketing: cieszę się, że w tym roku udało nam się przeprowadzić z sukcesem konkurs Odważ się Być Bez, stworzyć bezbłędny spot oraz jeszcze bardziej angażować naszą społeczność na naszych socjalach. 

Magda, Sylwia, Nina, Kasia, Aga / Sprzedaż: największym sukcesem naszego działu było osiągnięcie momentu, gdzie stworzyłyśmy zgrany zespół, który się nawzajem szanuje, wspiera i lubi. Mimo częstej pracy zdalnej i wielu trudności z tym związanych potrafiłyśmy stworzyć dobre relacje z klientami i osiągnąć wyznaczone cele w sprzedaży. Jesteśmy zaangażowane, otwarte i kreatywne, a praca w Bezmięsnym jest dla nas przyjemnością. Dodatkowo,  w tym roku nasze produkty pojawiły się po raz pierwszy w dyskoncie, udało nam się wejść do sieci dark store i z sukcesem odpalić akcję grillową. 

Eugeniusz / R&D: największym sukcesem jest to, że mogłem się przyczynić do odpalenia Bezmięsnego laboratorium!

Chłopaki / Magazyn: zdecydowanie największym naszym sukcesem było zwiększenie efektywności pracy poprzez zatrudnianie nowych pracowników i usprawnienie logistyczne magazynu za pomocą nowego sprzętu - dzięki temu jesteśmy w stanie pracować sprawniej i unikać opóźnień! 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium