Odważ się być Bez... na talerzu!
Zapiekanki z pieczarkami, papryką i Bezmięsnym Boczkiem z syropem klonowym i musztardą
Zapiekanki z pieczarkami, papryką i Bezmięsnym Boczkiem z syropem klonowym i musztardą

Czy jest coś lepszego niż zapiekanki? Pyszne, chrupiące i do tego z Bezmięsnym Boczkiem w kostce! Rozgrzeją w zimowy wieczór, załatwią sprawę kolacji za jednym zamachem i idealnie się sprawdzą na dauuuzy głód! PS. Mają magiczna moc zaspokajania ochoty na pizzę! 

 

Składniki:

- Bezmięsny Boczk z syropem klonowym i musztardą

- bagietka 

- oliwa

- wegańska mozzarella

- pieczarki 

 

Przygotowanie:

1. Bagietkę pokrój na kromki - pod lekkim kątem tak, aby były większe. 

2. Nagrzej piekarnik do 180 stopni. 

3. Bagietkę polej ulubioną oliwą - my polecamy czosnkową. 

4. Kromki posyp serem, dodaj Bezmięsny Boczek, paprykę i pokrojone w plasterki pieczarki. 

5. Wstaw do piekarnika, aż ser się roztopi. Serwuj z ulubionym sosem!

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium